Huize Middendorp

 

Het vakantiehuis

Huize Middendorp is een rijksmonument, gebouwd in 1841, in Ellecom. Het bestaat uit een permanent bewoond deel en een vakantiewoning met eigen ingang. Standaard beschikken gasten over twee slaapkamers en er is uitbreiding met een derde slaapkamer mogelijk, waardoor er tot zeven gasten kunnen verblijven.

 

Beneden
De grote huiskamer (65m2) is geheel nieuw maar heeft de oude stijlelementen behouden van het 180 jaar oude huis. Zo zijn de authentieke balken uit de oude boerenschuur mooi in het zicht gebleven. Er zijn twee fijne zithoeken: één met televisie en een bij de grote deeldeuren met uitzicht op terras en boomgaard. Er staat een grote boekenkast en een spelletjeskast en er is goedwerkende wifi. Ook is er is een keuken met kookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en servies. In de eigen hal is een toilet.

 

"Authentieke balken uit de oude boerenschuur."

 

Boven

Een trap in de hal leidt naar de eerste verdieping. Hier liggen twee slaapkamers en een derde die optioneel te boeken is.

 

‘De Linde’ dankt de kamernaam aan de meer dan honderd jaar oude linde die achter op het landgoed staat. Deze kamer bevindt zich aan de achterzijde van Huize Middendorp en kijkt uit op de tuin. De kamer heeft een tweepersoonsbed met aparte dekbedden, een ruime kast en een zitje. De kamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. 

 

‘De Rode Beuk’, de tweede kamer, kijkt uit op een prachtige beuk op het zuiden. Deze kamer heeft dezelfde indeling en faciliteiten als de andere kamer. 

 

In de derde kamer staat een stapelbed en een eenpersoonsbed. Deze kamer kan apart bijgeboekt worden, zodat er meer dan vier mensen in de vakantiewoning kunnen verblijven. Alle kamers komen uit op dezelfde hal, zijn voorzien van vloerverwarming en ook boven werkt het draadloos internet goed. Het meenemen van een huisdier is in overleg mogelijk.