De rode beuk slaapkamer
De rode beuk slaapkamer

De Linde - kamer

Deze kamer dankt zijn naam aan de meer dan 100-jaar oude linde die achter op het perceel staat. Deze kamer bevindt zich aan de achterzijde van Huize Middendorp. Hij ligt op de eerste verdieping en is in 2015 opgeleverd.

 
De kamer heeft een tweepersoonsbed met aparte dekbedden, een ruime kast en er is een gezellig zitje. De kamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. 

 

De Rode Beuk - kamer

Deze kamer dankt zijn naam aan de grote rode beuk waarop u uitkijkt. De kamer bevindt zich aan de zuidkant van Huize Middendorp. De kamer ligt op de eerste verdieping en is in 2015 opgeleverd.

 
Ook deze kamer heeft een tweepersoonsbed met aparte dekbedden, een ruime kast en er is een gezellig zitje. En ook deze kamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. 

 

De derde kamer

Deze kamer hebben we er in 2020 bijgetrokken. Er staat een stapelbed en een 1-persoonsbed. Een gezellige kinderkamer maar ook volwassenen voelen zich hier thuis. 
Deze kamer dient u er apart bij te boeken. 
 

Alle kamers komen uit op dezelfde hal, zijn geheel nieuw en hebben de oude stijlelementen behouden van het 150 jaar oude huis. Zo zijn de authentieke balken uit de oude boerderijkap mooi in het zicht gebleven.

 Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming en ook boven heeft u draadloos internet.