Huiskamer Huize Middendorp
Huiskamer Huize Middendorp

De huiskamer bevindt zich op de begane grond en is ruim 65m. In de keuken van de huiskamer kunt u zelf uw maaltijden klaarmaken, koffie en thee zetten en de vaatwasser de afwas laten doen. 


Er zijn twee sfeervolle zithoeken, een met televisie en een bij de grote deeldeuren met uitzicht op terras en boomgaard. Er staat een grote boekenkast met een ruime keuze aan boeken. Maar u kunt ook een spelletje spelen uit de spelletjeskast. En uiteraard heeft u de beschikking over draadloos internet. 

 

De huiskamer is geheel nieuw maar heeft de oude stijlelementen behouden van het 150 jaar oude huis. Zo zijn de authentieke balken uit de oude boerenschuur mooi in het zicht gebleven. De huiskamer is voorzien van een behaaglijke vloerverwarming. 

 

Via grote openslaande glazen deuren komt u uit op een privéterras. Hier kunt u na een wandeling door de bossen genieten van de zonsondergang. 

 

De sieraden en houtobjecten in de vitrinekast zijn gemaakt door kunstenaars uit de buurt. Dit geldt ook voor de schilderijen aan de muur.